top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMarkus T. Bergseth

Er din bedrift på jakt etter nye lokaler?

Oppdatert: 7. sep. 2023

Vi leter nå etter deg og din bedrift som ønsker nye lokaler, lokaler tilrettelagt slik at driften og de ansatte har de beste forutsetningene for at virksomhet din skal lykkes.



Vi i Business Garden leter nå etter din bedrift til våre flotte kontorlokaler på Kjørbekk (Bedriftsvegen 52/58. Vi får omtrent 1 500 m2 topp moderne kontorlokaler som ledigstilles 01.01.2024. Lokalene kan nedskaleres og tilpasses bedriften din - alt etter behov. Lokalene forsynes også av egenprodusert strøm fra vårt solcelleanlegg på taket. Bli med oss og bidra til samfunnet gjennom egen energiproduksjon. For øvrig har lokalene både åpent kontorlandskap og cellekontorer, i tillegg har lokalene kjøkken, toaletter, møterom, noe lagerfasiliteter mv. Arealutformingen skaper gode soner gjennomgående i bygget. Alt det din bedrift måtte trenge. Vi har også god parkeringsdekning rett på utsiden av bygget.


Tror du kanskje våre lokaler i Bedriftsvegen 52/58 kunne vært noe for deg?

Om du bare leter etter 400 - 500 m2 for din bedrift, være seg kontor, showroom, aktivtetetsbasert arealbruk, butikk mv. eller er en større aktør som ser for seg hele 2. etasjen på 1 500 m2 ønsker vi å høre fra deg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

45 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page